nimetska-politsiia-pidtverdyla-smert-9-richnoi-valeriia-iz-ukrainy-rozsliduiut-vbyvstvo

Німецька поліція підтвердила смерть 9-річної Валерії із України: розслідують вбивство

 • 21001 переглядiв

9-річну українську дівчинку Валерію, яка зникла безвісти 3 червня в Німеччині, знайшли мертвою в лісі біля міста Дебельн.

 У середу, 12 червня правоохоронці підтвердили, що тіло, знайдене у вівторок у лісі недалеко від німецького Дебельна, належить зниклій дев'ятирічній дівчинці із України. Про це пише німецьке видання Bild, передає УНН.

"Це сумна впевненість. Загибла - зникла дев'ятирічна Валерія. Ми висловлюємо найглибші співчуття її родині", - заявив у середу комісар поліції Карстен Каемпф.

За його словами, "Валерія стала жертвою злочину". Правоохоронці розслідують вбивство.

"Наразі наше розслідування зосереджене на колі спілкування сім'ї", - сказала Інгрід Бургхарт, прессекретар прокуратури. За її словами, підозрюваних немає, і арештів поки що не проведено. 

Доповнення

Українська дівчинка вважалася зниклою безвісти з 3 червня. Через вісім днів  її тіло було знайдено в лісовому масиві. За даними поліції, труп дитини виявили у вівторок далеко від лісових стежок, у підліску на непрохідній місцевості.

Нагадаємо

Востаннє дівчинку бачили в понеділок минулого тижня дорогою до школи в Дебельне (Саксонія). Але вона так і не доїхала до місця. Протягом восьми днів сто поліцейських і десятки добровольців шукали дівчинку.

Валерія, уродженка України, жила в Німеччині з матір'ю з 2022 року. Її батьки розлучені, а батько Валерії - солдат, який воює на сході України.

Тетяна Краєвська

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі