nimechchyna-vydiliaie-miliony-na-humanitarnu-dopomohu-ukraini-zokrema-dlia-okupovanykh-rosiieiu-rehioniv

Німеччина виділяє мільйони на гуманітарну допомогу Україні, зокрема для окупованих росією регіонів

 • 17995 переглядiв

Німеччина виділяє 60 мільйонів євро на гуманітарну допомогу для України, зокрема для регіонів, що знаходяться під російською окупацією. Про це заявила глава МЗС Німеччині Анналена Бербок пише t-online, передає УНН.

Деталі 

Федеральний уряд (Німеччини - ред.) продовжує надавати гуманітарну допомогу людям на окупованій росією частині сходу України. Загалом Німеччина надає 60 мільйонів євро, особливо для сходу України

- заявила Бербок перед дискусією з керівниками відомств ЄС у Брюсселі. 

За її словами, на окупованих росією територіях людям бракує всього, тож Німеччина за підтримки волонтерів намагається доставити у ці регіони допомогу.

Понад два з половиною роки люди страждають під російсько-терористичною окупацією. Разом із міжнародними акторами федеральний уряд намагається доставити туди гуманітарну допомогу

- розповіла глава МЗС Німеччини. 

Нагадаємо

Все більша частина громадян ЄС висловлює солідарність з Україною, у списку п'ятнадцяти найважливіших проблем, які стоять перед ЄС, війна в Україні займає одне з ключових місць.

Так дев'ять  з десяти європейців підтримують надання гуманітарної допомоги та прийняття біженців з України на тлі російського вторгнення.

Популярні

Новини по темі