nimechchina-planuye-udoskonaliti-protseduru-deportatsiyi-nelegalnikh-migrantiv

Німеччина планує удосконалити процедуру депортації нелегальних мігрантів

 • 158741 переглядiв

КИЇВ. 23 жовтня. УНН. МВС Німеччини у середу, 25 жовтня, планує представити уряду пропозиції, для прискорення процедур депортації з країни нелегальних мігрантів. Про це пише DW, передає УНН.

Цитата

"Комплексний законодавчий пакет для збільшення кількості та пришвидшення репатріацій я представлю кабінету в середу. Ті, хто не має права перебувати в Німеччині, повинні покинути нашу країну", - зазначила міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер.

Деталі

За словами Фезер, кількість репатріантів цього року уже на 27% більша, ніж за аналогічний період минулого року. Тож, міністерка вже в середу представить уряду Німеччини комплексний законодавчий пакет, що передбачає спрощення та прискорення процедур висилки нелегальних мігрантів з території ФРН.

У межах пакету йдеться про пришвидшення процедур депортації злочинців та осіб, які становлять загрозу. Також ідеться про удосконалення умов повернення на батьківщину нелегальних мігрантів, для чого необхідно інтенсифікувати переговори з країнами їхнього походження, сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нам доведеться масово депортувати тих, хто немає права залишатися у Німеччині – Шольц

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    В Києві чоловік напідпитку вбив 14-річного підлітка

     • 357648 переглядiв

    Азербайджан розпочав спільні з Туреччиною військові навчання

     • 136892 переглядiв