nimechchina-khoche-vaktsinuvati-johnson-johnson-bezkhatchenkiv-y-bizhentsiv

Німеччина хоче вакцинувати Johnson & Johnson безхатченків й біженців

 • 18128 переглядiв

КИЇВ. 15 травня. УНН. У Німеччині планують щепити від коронавірусу вакциною Johnson & Johnson безхатченків й біженців, оскільки для введення одного уколу легше відшукати цих людей. Про це пише УНН з посиланням на пише Sueddeutsche Zeitung.

Деталі

Оскільки вакцина Johnson & Johnson вводиться тільки один раз, її у Німеччині будуть використовувати для безпритульних та біженців.  У соціальних службах відзначають, що спілкування з багатьма бездомними ускладнене, так як у них часто немає номера мобільного телефону або фіксованої адреси. Крім того, у багатьох бездомних є й інші проблеми, наприклад, залежність.

До такої практики використання вакцини J&J з одним уколом вирішили вдатися в Бремені, Менхенгладбаху і декількох інших містах. 

Майже 36% жителів ФРН вакциновані принаймні одною дозою, понад 10,6% - обома. 

Нагадаємо

Третина населення Німеччини отримала щонайменше одне щеплення проти коронавірусу. Для тих, хто завершив вакцинацію від коронавірусу, або видужав, передбачаються істотні послаблення, зокрема, обмежень на контакти з іншими людьми.

Всесвітня організація охорони здоров'я рекомендує використовувати одноразову вакцину проти коронавірусу від компанії Johnson & Johnson у боротьбі з мутаціями COVID-19.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Глава МОЗ Німеччини вакцинувався препаратом AstraZeneca

     • 17167 переглядiв

    Адам Осмаєв отримав українське громадянство

     • 33850 переглядiв

    Канадське місто припиняє робити перші уколи вакциною AstraZeneca

     • 20616 переглядiв

    РНБО ухвалила рішення створити кібервійська – Данілов

     • 17436 переглядiв