netanyakhu-porivnyav-zvirstva-khamasu-zi-zlochinami-idil

Нетаньяху порівняв звірства ХАМАСу зі злочинами ІДІЛ

 • 585640 переглядiв

КИЇВ. 10 жовтня. УНН. Звертаючись до нації у телевізійній промові прем’єр-міністр Біньямін Нетаньяху заявив, що Ізраїль перебуває у війні, щоб забезпечити своє існування, і що світ не бачив звірств, які вчиняє ХАМАС, з часів ІДІЛ. Про це пише The Times of Israel, передає УНН.

Цитата 

«Ми на третьому дні операції, — починає він. «Ми боремось за наш дім, та ведемо війну, щоб забезпечити наше існування, війну, яку ми виграємо», — заявив прем’єр-міністр. «Цю війну нав’язав нам мерзенний ворог — дикунами, які оспівують вбивство жінок, дітей і літніх людей».

Нетаньяху додав: «Звірства, скоєні ХАМАСом, світ не бачив з часів звірств ІДІЛ. Дітей, пов’язаних і страчених разом з рештою їхніх сімей, молодих дівчат і хлопців, розстріляних у спину, страчених та інші звірства, які я не буду тут описувати».

«Ми завжди знали, що таке ХАМАС. Тепер весь світ знає. Хамас – це ІДІЛ. І ми переможемо [ХАМАС -  ред.] так само, як цивілізований світ переміг ІДІЛ», - наголосив високопосадовець Ізраїлю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ми почали. Ізраїль переможе: Нетаньяху показав відео ударів по Газі

Нагадаємо

Терористичне угруповання ХАМАС погрожує розпочати страту заручників у відповідь на удари Ізраїлю в Газі, здійснені без попереджень.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Нетаньяху порівняв звірства ХАМАСу зі злочинами ІДІЛ

     • 585640 переглядiв

    На Київщині під час руху загорівся автомобіль

     • 631982 переглядiв

    Над Миколаєвом працює ППО: фіксуються ще групи БПЛА

     • 882443 переглядiв

    У Севастополі пролунав гучний вибух

     • 2573789 переглядiв

    Кількість жертв у Газі зросла до майже 700 осіб - ЗМІ

     • 429311 переглядiв