nemaye-svitla-yizhi-ta-paliva-izrayil-ogolosiv-pro-povnu-blokadu-gazi

Немає світла, їжі та палива: Ізраїль оголосив про повну блокаду Гази

 • 4454403 переглядiв

КИЇВ. 9 жовтня. УНН. Міністр оборони Ізраїлю Йоав Галант заявив, що віддав наказ про "повну блокаду" сектора Газа, для боротьби з терористичним угрупуванням ХАМАС. Про це повідомляє The Times of Israel, інформує УНН.

Цитата

"Я віддав наказ про повну облогу сектора Газа. Не буде ні електрики, ні їжі, ні палива, все закрито", - заявив Галант після наради в Південному командуванні ЦАХАЛу.

"Ми боремося з людьми-тваринами і діємо відповідно", - додав він.

Доповнення

Головний речник ЦАХАЛу контр-адмірал Даніель Хагарі пригрозив керівництву ХАМАС. Він заявив, що “Ях'я Сінвар є командувачем кампанії, і він мертва людина”. За його словами, військове та політичне керівництво ХАМАС, усі його активи вразливі та приречені.

Нагадаємо

На світанку 7 жовтня Ізраїль зазнав масованої атаки включно з ракетними ударами з території сектора Гази. Бойовики проникли на південь країни. Після чого ЦАХАЛ завдав серію повітряних ударів по угрупованню ХАМАС. А також по Лівану після того, як по території Ізраїлю були випущені снаряди. 9 жовтня у ЗС Ізраїлю вказали, що військові відновили контроль над усіма містами біля кордону з Газою.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У ЦАХАЛ попередили, що лідер ХАМАС Сінвар "мертва людина"

     • 11291575 переглядiв

    На Донеччині росіяни пошкодили агропідприємство

     • 462514 переглядiв