natshvardiitsia-zatrymaly-za-pidozroiu-u-vbyvstvi-dvokh-politseiskykh-i-dvokh-zhinok-u-lymani-dbr

Нацгвардійця затримали за підозрою у вбивстві чотирьох людей у Лимані - ДБР

 • 92987 переглядiв

Державне бюро розслідувань розслідує обставини вбивства поліцейських та жінок у Лимані Донецької області, за підозрою у скоєнні злочину затримано військовослужбовця Нацгвардії, повідомили у ДБР у понеділок, пише УНН.

Деталі

"Працівники ДБР за сприяння Національної поліції Україні проводять досудове розслідування за фактом умисного вбивства чотирьох людей у місті Лиман Донецької області. За підозрою у скоєнні злочину затримано військовослужбовця Нацгвардії", - ідеться у повідомленні ДБР у Telegram.

Як зазначили у ДБР, вранці 20 січня 2024 року у місті Лиман слідчо-оперативну групу поліцейських викликала місцева жителька через конфлікт з військовослужбовцем. Через певний час з поліцейськими, які виїхали на виклик, зник зв’язок, і о 8 ранку на місце події поїхала інша група. На місці трагедії правоохоронці виявили тіла двох своїх колег з вогнепальними пораненнями та тіла двох цивільних жінок – пенсіонерки та її дочки.

"По гарячих слідах правоохоронці затримали військовослужбовця Нацгвардії за підозрою в умисному вбивстві", - повідомили у ДБР.

Слідчі ДБР у межах відкритого кримінального провадження за п. 1 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) та ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу) КК України проводять комплекс заходів щодо встановлення об’єктивних обставин події.

Досудове розслідування триває. Призначено низку відповідних експертиз.

ДБР розгляне заяву Міноборони про прохання визнати їх потерпілими від компаній Гринкевича19.01.24, 11:21

Юлія Шрамко

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Теніс: Ястремська вперше вийшла до чвертьфіналу Australian Open

     • 80285 переглядiв

    росіяни вбили ще двох жителів Донеччини - ОВА

     • 70081 переглядiв

    Ворог випустив по Херсонщині 453 снаряди за добу – ОВА

     • 30827 переглядiв