nato-stezhit-za-situatsiyeyu-stoltenberg-obgovoriv-z-prezidenom-polschi-vibukh-na-prikordonni

НАТО стежить за ситуацією: Столтенберг обговорив з президеном Польщі вибух на прикордонні

 • 344131 переглядiв

КИЇВ. 16 листопада. УНН. Президент Польщі Анджей Дуда обговорив з Генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом сьогоднішнє потрапляння російської ракети на територію Польщі, що призвело до загибелі двох людей. Про це генсек НАТО повідомив у своєму Twitter, пише УНН.

Цитата

“Поговорив з президентом Анджеєм Дудою про вибух у Польщі. Я висловив свої співчуття з приводу загибелі. НАТО стежить за ситуацією, а члени Альянсу проводять тісні консультації. Важливо, щоб усі факти були встановлені”, – написав він.

Доповнення

Щойно з'явилися повідомлення про падіння російських ракет на території Польщі, на підтримку цієї країни виступили її сусіди та найближчі союзники, країни Балтії.

Як заявив прес-секретар уряду Пьотр Мюллер після термінового засідання Ради безпеки і оборони країни, польська влада після сьогоднішнього інциденту вирішила підвищити боєготовність деяких військових частин.

Нагадаємо

Дві російські ракети впали в місті Пшеводув Люблінського воєводства, неподалік кордону з Україною. Загинуло двоє людей. На місці працюють поліція, прокуратура та армія.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі