nastupnoho-tyzhnia-do-ukrainy-mozhe-prybuty-premier-ministr-indii-zmi

Наступного тижня до України може прибути прем'єр-міністр Індії - ЗМІ

 • 20068 переглядiв

Наренда Моді планує візит до Польщі та України з 21 по 23 серпня. Очікується, що він проведе півдня в Києві для сприяння діалогу та дипломатії на тлі російсько-українського конфлікту.

Наступного тижня до України прибуде прем'єр-міністр Індії Наренда Моді, який планує візит до Європи. Про це пише The Economic Time, передає УНН.

Деталі

Виданні зазначає, що Моді планує відвідати Польщу та Україну з 21 по 23 серпня для сприяння діалогу та дипломатії на тлі російсько-українського конфлікту. 

Зазначається, що це буде перший візит прем’єр-міністра Індії до Варшави за понад чотири десятиліття, попри те, що Польща є найбільшим торговим та інвестиційним партнером Індії в Центральній та Східній Європі.

Очікується, що з Варшави Моді поїде до Києва з візитом на півдня. Раніше Україну відвідав  Заступник радника з національної безпеки Індії Паван Капур для обговорення запланованого візиту прем'єр-міністра України.

В ОП зустрілися з новопризначеним послом Республіки Індія: обговорили підготовку до другого Саміту миру07.08.24, 15:16

Доповнення

Як з'ясували журналісти, під час візиту до Варшави Моді, ймовірно, зосередиться на технологічній співпраці. Йдеться насамперед про польські можливості та передові технології в харчовій промисловості.

У видані підкреслюють, що Індія та Польща створили спільну робочу групу з харчової промисловості. Польські харчові компанії та підприємці можуть взяти участь у мега-фуд-парках, які створюються в Індії.

Окрім того, Польща польські компанії державного сектора відіграли значну роль у розвитку гірничодобувної та енергетичної галузей в Індії.

Нагадаємо

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак зустрівся із заступником радника з питань національної безпеки прем’єр-міністра Індії Паваном Капуром. Сторони обговорили ситуацію на фронті, обстріли цивільної інфраструктури та Формулу миру.

Популярні

Новини по темі

Сили оборони збили російський Су-34 над курською областю

 • 20400 переглядiв