ukenru
nardepi-khochut-poyasnen-vitse-premyer-uruskiy-sogodni-vidchituvatimetsya-pered-profilnim-komitetom

Нардепи хочуть пояснень: віце-прем’єр Уруський сьогодні відчитуватиметься перед профільним комітетом

 • 11322 переглядiв

КИЇВ. 3 грудня. УНН. Комітет Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки викликав віце-прем’єр-міністра Олега Уруського для звіту й пояснень. Про це УНН розповів член комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки, народний депутат Федір Веніславський.

Так, нардеп розповів, що сьогодні о 15:30 парламентарі профільного комітету заслухають пояснення віце-прем’єра Уруського. У багатьох народних депутатів виникли питання стосовно ефективності роботи самого Уруського та його Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості, а також щодо звинувачень у втручанні віце-прем’єра у роботу державних підприємств.

"Послухаємо і будемо приймати рішення. Будемо заслуховувати результати його діяльності", - підкреслив Веніславський.

Нагадаємо, що низка народних депутатів неодноразово наголошували на низькій ефективності роботи Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості, очолюваного Уруським. Так, нардеп Михайло Забродський був занепокоєний втручанням віце-прем’єра у роботу промислових підприємств і невиконанням Україною державного оборонного замовлення.

Раніше "Укроборонпром" звинуватив у згортанні реформ оборонно-промислового комплексу країни та втручанні у свою господарську діяльність Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості України, яке очолює віце-прем’єр-міністр Олег Уруський.

Українські Національні Новини

Політика