nardep-odarchenko-vtik-do-rumunii-ta-poprosyv-tam-prytulok

Нардеп Одарченко втік до Румунії та попросив там притулок

 • 18028 переглядiв

Народний депутат Андрій Одарченко, якого підозрюють у підкупі високопосадовця Державного агентства з реконструкції, втік до Румунії і звернувся навіть до державних органів з заявою про отримання притулку в цій державі. Про це заявила прокурор САП під час судового засідання, передає УНН.

Деталі

19 вересня о 7 годині ранку за місцем (проживання - ред.) знаходився його неофіційний водій, який повідомив, що за два дні до того Одарченко попросив висадити його в центральній частині міста Київ, віддав свої мобільні телефони, бо просив поставити їх на підзарядку вдома, а сказав, що до Верховної Ради і назад добереться пішки. З того часу водій його не бачив, як з ним зв’язатися не знає, тому що всі 3 мобільні телефони Одарченка зберігаються у водія. За наявною в органах досудового розслідування інформацією, Одарченко перетнув державний кордон поза межами пункту пропуску з Румунією і після цього звернувся навіть до державних органів Румунії з заявою про отримання притулку в цій державі

- сказала прокурор.

Нагадаємо

Вищий антикорупційний суд заочно заарештував нардепа Андрія Одарченка, якого підозрюють у підкупі високопосадовця Державного агентства з реконструкції. Також суд стягнув 15 млн гривень застави, внесеної за нього.

Павло Башинський

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Нардеп Одарченко втік до Румунії та попросив там притулок

     • 18028 переглядiв

    Данія виділяє 16 млн євро на відновлення енергетики України

     • 35591 переглядiв

    Новий приліт на території Харкова: сталось загоряння трави

     • 18420 переглядiв

    В Україні завтра не планують вимикати світло

     • 17747 переглядiв