naperedodni-debativ-baiden-zapuskaie-reklamu-za-50-milioniv-dolariv-pro-sudymosti-trampa

Напередодні дебатів: Байден запускає рекламу за 50 мільйонів доларів про судимості Трампа

 • 16301 переглядiв

Джо Байден запускає рекламну кампанію вартістю 50 мільйонів доларів, яка підкреслює кримінальні судимості Трампа та вироки за сексуальне насильство, щоб контрастувати з образом Байдена напередодні президентських дебатів.

У США Джо Байден напередодні президентських дебатів запускає рекламну кампанію за 50 мільйонів доларів, яка повинна продемонструвати виборцям контраст між ним та його опонентом - Дональдом Трампом. Про це пише УНН з посиланням на NBC News. 

Деталі 

Кампанія запускає 30-секундний ролик під назвою "Характер має значення". Реклама висвітлює вироки проти Трампа як у кримінальних, так і в цивільних процесах.

Його засудили за 34 кримінальні злочини, визнали відповідальним за сексуальне насильство, і він здійснював фінансові махінації. Тим часом Джо Байден працював

— розповідає оповідач у рекламі.

У кампанії Байдена заявили, що телевізійна реклама буде показуватися "в усіх штатах на полі битви" та на кабельному телебаченні.

Трамп зробив скандальну заяву щодо Зеленського16.06.24, 12:14

Ці вибори відбуваються між засудженим злочинцем, який піклується лише про себе, та президентом, який бореться за вашу сім’ю

- йдеться в новому рекламному ролику від кампанії Байдена. 

Доповнення

Зазначається, що Байден особисто назвав Трампа "засудженим злочинцем" незабаром після оголошення вироку. За його словами, "тривожно", що "колишній президент, який є засудженим злочинцем, тепер претендує на посаду президента".

Нагадаємо

Кандидати у президенти США Джо Байден та Дональд Трамп погодились взяти участь у дебатах. Проте цього разу вони пройдуть за  новими правилами - без чернеток, підказок та авдиторії.

Популярні

Новини по темі

У Франції стався напад з ножем, п'ятеро поранених

 • 16653 переглядiв

Збірна України пропустила від Румунії, гол забив Станчу

 • 14576 переглядiв