na-zhytomyrshchyni-politseiskykh-prytiahnuly-do-dystsyplinarnoi-vidpovidalnosti-cherez-nepravomirni-dii-na-kpp

На Житомирщині поліцейських притягнули до дисциплінарної відповідальності через неправомірні дії на КПП

 • 10536 переглядiв

Після скарги громадянина на неправомірні дії поліції на КПП в Житомирській області було проведено службове розслідування. За його результатами поліцейських притягнули до дисциплінарної відповідальності.

Чоловік поскаржився на неправомірні дії поліції під час зупинки авто на КПП в Житомирській області. Офіс омбудсмена ініціював розслідування, яке частково підтвердило порушення. Поліцейських притягнули  до дисциплінарної відповідальності. Про це повідомив Уповноважений ВР з прав людини Дмитро Лубінець, передає УНН

До мене звернувся громадянин із заявою про неправомірні дії працівників поліції під час зупинки транспортного засобу, яким він керував, на контрольно-пропускному пункті на Житомирщині.  Чоловік повідомив, що до нього застосовували фізичну силу, погрози, вживали нецензурну лексику, пошкодили його одяг та мобільний телефон

- розповів Лубінець.

За його словами, Офіс омбудсмена ініціював перед керівництвом ГУНП в Житомирській області проведення службового розслідування.

За результатами службового розслідування інформація частково підтвердилася. Поліцейських, які допустили порушення службової дисципліни, притягнули до дисциплінарної відповідальності. 

Окрім того, копію висновку службового розслідування направили до територіального управління Державного бюро розслідувань для встановлення наявності у діях поліцейських ознак кримінального правопорушення. 

Екскерівник колонії отримав 400% премії після виявлення фактів катувань - Лубінець02.08.24, 16:16

Тетяна Краєвська

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    В Instagram можна буде додати уривок пісні до профілю

     • 25828 переглядiв