ukenru
na-volini-suditimut-mitnika-za-tilesni-ushkodzhennya-zhurnalistki

На Волині судитимуть митника за тілесні ушкодження журналістки

 • 11109 переглядiв

КИЇВ. 24 вересня. УНН. Обвинувальний акт щодо митника з Волині, який підозрюється у тому, що влітку цього року завдав легкі тілесні ушкодження місцевій журналістці, скеровано до суду. Про це УНН повідомили у пресслужбі Державного бюро розслідувань.

"Скеровано до суду обвинувальний акт щодо заступника начальника відділу митного оформлення одного з митних постів Волинської митниці Державної фіскальної служби, підозрюваного у завданні легких тілесних ушкоджень журналістці місцевої телерадіокомпанії", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, співробітник Волинської митниці ДФС на святкуванні дня народження колеги в ресторанно-готельному комплексі вступив у конфлікт із журналісткою місцевої телерадіокомпанії. Митника підозрюють у тому, що він відібрав у журналістки мобільний телефон із застосуванням сили, заподіявши при цьому легкі тілесні ушкодження.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження).

У разі доведення вини, митнику загрожує штраф у розмірі до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП