na-ukrayinsko-polskomu-kordoni-skupchen-lyudey-nemaye

На українсько-польському кордоні скупчень людей немає

 • 12296 переглядiв

КИЇВ. 27 березня. УНН. Черг на українсько-польському кордоні майже немає. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу Волинської обласної державної адміністрації.

"На 15:00 п’ятниці 27 березня 2020 року, людей на межі двох країн майже немає. Усіх охочих перетнути польсько-український кордон через пункт пропуску "Дорогуйськ-Ягодин" перевезли. За інформацією Луцького прикордонного загону, на цей час оформлено 5064 громадян", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що для цього було залучено 20 автобусів, які організували Волинська та Рівненська облдержадміністрації, по автобусу надали Державні служби надзвичайних ситуацій обох областей, частину людей перевезли приватним попутним транспортом.

"Коли почали збиратися черги, ми залучили додаткові транспортні засоби, які від вчорашнього вечора і до обіду 27 березня доставили усіх на територію України. Зараз працюємо в штатному режимі", - підсумував начальника Луцького прикордонного загону Олег Вовк.

Нагадаємо, посольство України в Білорусі та прикордонники допомогли повернутись в Україну 39 громадянам, в тому числі, й трьом дітям після операції.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На українсько-польському кордоні скупчень людей немає

     • 12296 переглядiв

    Північна Македонія офіційно стала 30-м членом НАТО

     • 14983 переглядiв

    Перший мешканець Дніпропетровщини одужав від коронавірусу

     • 11067 переглядiв

    У Кременчуці перший випадок коронавірусу - мер

     • 15326 переглядiв

    Уряд оголосив метод стабілізації цін на борошно

     • 13932 переглядiв

    В Україні середня зарплата за лютий становила понад 10 тис. грн

     • 19447 переглядiв