ukenru
na-trasi-kiyiv-chop-zvodyat-timchasovu-perepravu-nastupnogo-tizhnya-planuyut-vidkriti-proyizd

На трасі Київ – Чоп зводять тимчасову переправу. Наступного тижня планують відкрити проїзд

 • 110089 переглядiв

КИЇВ. 12 квітня. УНН. На трасі М-06 Київ – Чоп зводять тимчасову переправу. На початку наступного тижня планують відкрити тимчасовий проїзд переправою та відновити сполучення з Києвом. Про це повідомляє Укравтодор, передає УНН.

Цитата

"Це траса М-06 Київ – Чоп поблизу села Стоянка. Ще на початку російського вторгнення тут було підірвано міст", – ідеться в повідомленні.

Деталі

Повідомили, що після звільнення Київщині від загарбників та розмінування Укравтодор негайно почав відновлювати проїзд на цій ділянці.

"Зводимо тимчасову переправу, а також демонтуємо зруйнований міст. На початку наступного тижня плануємо відкрити тимчасовий проїзд переправою та відновити сполучення з Києвом", – ідеться у повідомленні.

Міністр інфраструктури України Олександр Кубраков повідомив, що Житомирська траса – одна з основних транспортних артерій країни.

"Вже майже тиждень, як ведуться відновлювальні роботи на дорозі: її прибирають, розчищають від понівечених автівок та техніки," – зазначив Кубраков.

Доповнення

7 квітня повідомляли, що розпочали проводити ямковий ремонт траси Київ-Чоп, яку було пошкоджено внаслідок ворожого ракетного удару.

Українські Національні Новини

Суспільство