na-sumshchyni-cherez-nichnu-ataku-rf-stalasia-pozhezha-v-zhytlovomu-sektori-dsns

На Сумщині через нічну атаку рф сталася пожежа в житловому секторі - ДСНС

 • 25157 переглядiв

Нічний ворожий удар по Сумській області призвів до виникнення пожежі в житловому секторі в Охтирському районі, наразі рятувальники ліквідували наслідки атаки. Про це УНН повідомляє з посиланням на ГУ ДСНС у Сумській області.

Деталі

"2 березня внаслідок нічної ворожої атаки було завдано удар по одному із населених пунктів Охтирського району", - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що на місце події негайно прибули співробітники ДСНС та встановили, що "горіння відбувається в житловому секторі, де проживають мирні громадяни".

"Рятувальникам вдалося оперативно ліквідувати пожежу та запобігти подальшому поширенню вогню", - інформує ДСНС.

Доповнення

Як повідомили у Сумській ОВА, сьогодні вночі та зранку росіяни здійснили 11 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 34 вибухи. Обстрілів зазнали Миропільська, Краснопільська, Тростянецька, Великописарівська, Шалигинська, Есманьська, Свеська, Зноб-Новгородська, Середино-Будська громади.

Зокрема, у Тростянецькій громаді, за даними ОВА, "здійснено удар БпЛА "Shahed" (1 вибух)". Ворог також бив по області з артилерії, мінометів, РСЗВ "Град", скидав КАБи та міни.

Нагадаємо

Президент Зеленський повідомляв про нічну атаку рф "шахедами" на Харків, Одесу, міста Сумщини.

Популярні

Новини по темі

Під завалами в Одесі виявлено тіло загиблої дитини - ДСНС

 • 29778 переглядiв

Армія рф вбила жителя Станіслава на Херсонщині

 • 77492 переглядiв