na-sumschini-planuyut-vvesti-zmishanu-formu-navchannya-ova

На Сумщині планують ввести змішану форму навчання - ОВА

 • 2102758 переглядiв

КИЇВ. 30 серпня. УНН. У Сумській області планують ввести змішану форму навчання. Про це під час брифінгу повідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький, передає кореспондент УНН.

Цитата

“В основному, це буде змішана форма навчання в тих закладах, у яких є можливість організувати об’єкти укриття та бомбосховища, як і для працівників навчальних закладів, так і для самих учнів”, – повідомив Живицький.

Деталі

Він зазначив, що деякі школи відкриються виключно в онлайн-режимі – це 25-кілометрова зона від кордону з російською федерацією. За словами Живицького, обстріли Сумщини з території рф не бувають глибше, ніж 15 км углиб області.

“Ще плюс 10 км ми взяли таку смугу небезпеки. Далі, вже спільно з органами самоврядування, з батьками ми визначаємося щодо режиму навчання в усіх навчальних закладах. Якщо ще тиждень-два тому більшість батьків виступала за онлайн-навчання, то сьогодні, коли була проведена робота з батьками, та були створені всі необхідні умови для навчання, батьки просять відновити хоча б змішану форму навчання”, – додав він.

Доповнення

Вночі та вранці російські війська із самохідної артилерійської установки обстріляли Сумщину – зафіксовано 20 "прильотів".

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На Сумщині планують ввести змішану форму навчання - ОВА

     • 2102758 переглядiв

    У міськраду Запоріжжя прийшли з обшуками

     • 186094 переглядiв

    Місія МАГАТЕ прибула до Києва – CNN

     • 357348 переглядiв