na-parkovtsi-torhovelnoho-tsentru-darnytskoho-raionu-vodii-mikroavtobusa-naikhav-na-zhinku-yaka-zahynula-na-mistsi

На парковці торговельного центру Дарницького району водій мікроавтобуса наїхав на жінку, яка загинула на місці

 • 35097 переглядiв

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом смертельної ДТП, під час якої мікроавтобус, що рухався заднім ходом на парковці торгового центру в Києві, збив жінку. Постраждала загинула на місці події.

Київська поліція розпочала кримінальне провадження за фактом смертельної аварії на парковці ТРЦ. Про це повідомила поліція Києва, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що вдень 8 лютого на парковці одного з ТРц Дарницького району водій мікроавтобусу "Рено" під час руху заднім ходом наїхав на жінку.

На місце події виїжджали слідчі з розслідування ДТП главку поліції. Попередньо встановлено, що водій мікроавтобусу 1998 року народження виїжджав заднім ходом з території парковки та наїхав на 67-річну жінку. Киянка отримала тяжкі травми, від яких загинула на місці події.

Слідчі внесли вказаний факт до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого. За попередньою інформацію водій перебував за кермом у тверезому стані.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Встановлюються усі обставини смертельної автопригоди.

Анастасія Рябоконь

Київ

Популярні

Новини по темі

Над Криворізьким районом збили ракету рф - голова ОВА

 • 24127 переглядiв

У російському бєлгороді "бавовна": що відомо

 • 23041 переглядiв