na-lvivshchyni-zahadkovo-pomer-pratsivnyk-vodokanalu

На Львівщині загадково помер працівник водоканалу

 • 10419 переглядiв

На території ЛМКП "Львівводоканал" знайдено мертвим 66-річного машиніста насосної станції. Поліція та спеціальна комісія з'ясовують обставини та причину смерті працівника, який працював на підприємстві з 2018 року.

Напередодні на території ЛМКП "Львівводоканал" знайдено мертвим 66-літнього машиніста насосної станції. Обставини події з’ясовує поліція, створено комісію.

Пише УНН із посиланням на Львівську міську раду.

Деталі

Слідчі з’ясовують причину смерті машиніста насосної станції: 66-літнього чоловіка було знайдено 2 серпня, приблизно о 20:00 год, на території ЛМКП "Львівводоканал".

Причина смерті наразі достеменно не відома. Працює поліція, медики та створено спеціальну комісію, яка розслідує цю ситуацію.

- ідеться у повідомленні. 

Довідка

"Померлий чоловік - машиніст нашої насосної станції, 1958 року народження. На підприємстві працює з 2018 року. У нього позмінний графік роботи. Вчора зранку він вийшов на зміну", повідомили у ЛМКП "Львівводоканал".

Нагадаємо

У Голосіївському районі Києва сталася стрілянина біля ЖК "Амурський". Після словесного конфлікту один з чоловіків дістав зброю та відкрив вогонь, поліція з'ясовує обставини інциденту.

Ігор Тележніков

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    На Львівщині загадково помер працівник водоканалу

     • 10419 переглядiв

    Гендиректор МАГАТЕ їде на ЗАЕС

     • 22482 переглядiв

    Справу Шуфрича скерували до суду

     • 20163 переглядiв