na-luganschini-rosiyani-za-vidsutnosti-rezultativ-pikhoti-nischat-sela-z-aviatsiyi-ova

На Луганщині росіяни за відсутності результатів піхоти нищать села з авіації - ОВА

 • 459367 переглядiв

КИЇВ. 29 серпня. УНН. Російська авіація нищить села на лінії зіткнення за відсутності результатів у ворожої піхоти у Луганській області, повідомив у вівторок голова Луганської ОВА Артем Лисогор, пише УНН.

Цитата

"Коли в російської піхоти зовсім відсутні результати, противник посилює авіаційний та артилерійський вплив, обстрілюючи наші населені пункти. Учора вдарили з повітря по Новоєгорівці, Твердохлібовому, Білогорівці. З реактивної та ствольної артилерії – по Невському, де ще залишається достатньо цивільного населення. Окупантам на це байдуже", - наголосив Лисогор, якого цитують в ОВА у Facebook.

Деталі

Як повідомляється, у Сєвєродонецьку мародерять речі та предмети побуту, а Лисичанськ закритий навіть у період так званих "перших виборів".

"Потрапити до населеного пункту вкрай важко – потрібна місцева реєстрація або домовленість з окупаційною адміністрацією. Напередодні так званих «перших виборів» ці заходи не послаблюють, бо населення, на думку, росіян, повинно віддати голоси. А «своїх» сторонніх загарбники й так пустять для голосування скільки завгодно", - зазначив Лисогор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маляр назвала одну з задач ворога на Куп'янському та Лиманському напрямках

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський та прем'єр Японії проведуть переговори - ЗМІ

     • 767306 переглядiв

    Ворог вдарив "Градом" по Очакову, є пошкодження - Кім

     • 961810 переглядiв

    Ще плюс 530: Генштаб оновив дані про ліквідованих окупантів

     • 524659 переглядiв