na-kupianskomu-napriamku-sytuatsiia-vazhka-syniehubov

На Куп'янському напрямку ситуація важка - Синєгубов

 • 14768 переглядiв

На  Куп'янському напрямку ситуація важка, тому що там російські окупанти атакують з усіх напрямків найбільше. На Липецькому та  Вовчанському напрямках просування ворога немає.

Про це заявив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Фронт наразі стабільний. По Липецькому напрямку, по Вовчанському напрямку просування ворога немає. По Куп'янському напрямку ситуація важка, тому що там ворог атакує з усіх напрямків найбільше. По Ізюмському напрямку, скажімо так по Борівському так само, там досить важко, однак все одно наші воїни на місцях стоять й втрат позицій там не зафіксовано

- розповів Синєгубов.

Доповнення

29 вересня ОТУ "Харків" повідомляло, що в районі Глибокого з метою посилення позицій 79 мотострілецького полку 18 мотострілецької дивізії противник здійснив переміщення особового складу підрозділу "Шторм" 11 танкового полку 18 мотострілецької дивізії. У Вовчанську противник здійснив заведення особового складу з метою поповнення поточних втрат.

Генштаб повідомляв, що на фронті минулої доби, 29 вересня  сталося 153 бої, на Покровському та Курахівському напрямку – найгарячіше. На Харківському напрямку відбулося три боєзіткнення поблизу Вовчанська.

Популярні

Новини по темі

На Куп'янському напрямку ситуація важка - Синєгубов

 • 14768 переглядiв

СБУ затримала агента рф, який шпигував за ППО на Черкащині

 • 12940 переглядiв