na-kryvorizhzhi-povnistiu-vidnovyly-enerhozhyvlennia-pislia-ostannoi-ataky-shakhediv-na-enerhoinfrastrukturu

На Криворіжжі повністю відновили енергоживлення після останньої атаки "шахедів" на енергоінфраструктуру

 • 24786 переглядiв

На Криворіжжі відновлено живлення всіх споживачів, які були знеструмлені через пошкодження російськими дронами високовольтної інфраструктури.

Енергетики повністю відновили електропостачання для споживачів Криворіжжя, які були знеструмленні в результаті найбільшої цієї зими масованої атаки "шахедами". Про це в ефірі телемарафону заявив голова правління НЕК "Укренерго" Володимир Кудрицький, передає УНН

Деталі 

Кудрицький розповів, що президент України Володимир Зеленський провів окрему нараду щодо  енергопостачання Кривого Рогу та прилеглих районів.

У нас є дуже чіткі плани та завдання, що ми повинні зробити для того, щоб не просто відновити електропостачання, а відновити його надійність. Для цього ми разом із нашими колегами з інших енергетичних компаній найближчими днями будемо активно працювати. Плануємо ще раз відвідати Кривий Ріг для того, щоб на місці узгодити та скоординувати всі плани дій з місцевою владою і з іншими енергетичними компаніями

– відзначив Володимир Кудрицький.

За його словами, підготовка дала свої результати – росіянами знадобилося три рази протягом тижня бити в одне місце, щоб домогтися відчутних знеструмлень. Атака на енергоінфраструктуру Кривого Рогу була наймасштабнішою за цей сезон. 

Ми дуже ретельно і ґрунтовно готувалися до опалювального сезону. Накопичені безпрецедентні запаси як матеріалів, так і обладнання. У нас є чим ремонтувати, у нас є дуже досвідчені і дуже фахові ремонтні бригади. Єдине, що потрібно – це час. Підкреслюю: ми говоримо про надійність електропостачання. Наша мета, щоб у споживачів в Кривому розі світло було постійно, щоб споживачі ту роботу, яку ми уже зараз робимо, не відчували

– наголосив Володимир Кудрицький. 

Доповнення

Згідно з даними пресслужби "Укренерго" на Криворіжжі відновлено живлення всіх споживачів, які були знеструмлені через пошкодження російськими дронами високовольтної інфраструктури.

Зазначається, що на  постраждалих об’єктах вже відновлено роботу частини обладнання. У відомстві додали, що аварійно-відновлювальні роботи тривають цілодобово.

Нагадаємо

Через атаку російських безпілотників у Кривому Розі було знеструмлено 2 500 домогосподарств. Окрім того, для стабілізації ситуації введено аварійні графіки, які можуть обмежити електропостачання до 35 000 домівок.

У Кривому Розі через ворожу атаку загорілася підстанція03.02.24, 08:32

Популярні

Новини по темі

Тепло на початку лютого у Києві встановило рекорд

 • 27653 переглядiв