ukenru
na-konsultatsiyakh-u-polschi-domovilisya-stvoriti-spetskanal-zvyazku-mizh-zelenskim-i-dudoyu-zmi

На консультаціях у Польщі домовилися створити спецканал зв'язку між Зеленським і Дудою - ЗМІ

 • 19093 переглядiв

КИЇВ. 21 січня. УНН. У п’ятницю в Польщі завершилися дводенні консультації між президентами України Володимиром Зеленським і Польщі Анджеєм Дудою. За підсумками було домовлено про створення спеціального каналу зв’язку президентів. Про це повідомляє польське RMF24, пише УНН.

Цитата:

“У Віслі президент Дуда отримав інформацію з перших вуст про те, що відбувається в Україні. Було домовлено про створення спеціального каналу комунікації для обох президентів. Також було домовлено, що Росія має усвідомлювати дуже високу ціну, яку вона понесе у разі найменшої агресії проти України”, — сказано в повідомленні.

Деталі

Як заявив державний секретар в канцелярії президента Польщі Якуб Кумох, під час зустрічей також обговорювалося питання “Північного потоку-2”.

З його слів, позиція щодо “Північного потоку-2” Польщі та України “очевидна і однакова”.

Контекст

Напередодні Президент України Володимир Зеленський прибув з візитом до Польщі, де зустрівся з польським лідером Анджеєм Дудою.

Президенти мали намір провести низку зустрічей у форматі віч-на-віч та у широкому складі й обговорити увесь спектр важливих для обох країн питань і спільних викликів. Основною темою залишається питання безпеки.

Українські Національні Новини

Політика