na-kharkivshchyni-v-avariiu-potrapyv-pasazhyrskyi-mikroavtobus-vodii-zahynuv-pasazhyrku-travmovano

На Харківщині в аварію потрапив пасажирський мікроавтобус: водій загинув, пасажирку травмовано

 • 12260 переглядiв

Аварія пасажирського мікроавтобуса в Харківській області призвела до загибелі водія та травмування пасажирки, що стало приводом для кримінального розслідування.

ДТП за участю пасажирського мікроавтобуса сталася у Харківській області, водій помер на місці події, слідчі відкрили кримінальне провадження, повідомили в поліції області у середу, пише УНН.

Деталі

"12 червня близько 12:25 у селищі Пісочин пасажирський автобус "Mercedes-Benz Sprinter" під керуванням 36-річного чоловіка виїхав за межі проїжджої частини на праве узбіччя", - зазначили у поліції.

"Водій автомобіля помер на місці події, 60-річна пасажирка із забоями госпіталізована до лікарні", - вказали правоохоронці.

Повідомляється, що медики також оглянули 7-річного хлопця, який отримав гостру реакцію на стрес. Інші пасажири від госпіталізації відмовилися.

Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

З початку року понад 800 українців загинуло у ДТП: що ставало найчастішою причиною аварій28.05.24, 11:24 • [views_17671]

Юлія Шрамко

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі