na-kharkivshchyni-likviduvaly-masshtabnu-lisovu-pozhezhu-yaka-tryvala-try-doby

На Харківщині ліквідували масштабну лісову пожежу, яка тривала три доби

 • 11109 переглядiв

Масштабну лісову пожежу поблизу Ізюма на Харківщині, ускладнену сильно замінованою територією, рятувальники ліквідували за допомогою саперів ДСНС та лісівників.

На Харківщині рятувальники ліквідували масштабну лісову пожежу на в районі міста Ізюм. Про це заявили у ДСНС, передає УНН.

Деталі 

Надзвичайники додають, що роботу ускладнювало те, що внаслідок боїв в 2022 році, територія місцевого лісгоспу була сильно замінована.

Приборкати вогонь рятувальникам допомогли сапери ДСНС, які використовуючи машини для розмінування спільно з лісниками облаштовували мінералізовані смуги в лісах, щоб запобігти подальшому поширенню вогню

Україна може виставити росії рахунок на 32 млрд доларів за викиди вуглекислого газу через війну13.06.24, 12:19 • [views_34496]

Також за допомогою міношукачів здійснювалося сканування місцевості, аби убезпечити шляхи пересування пожежної техніки.

В Головному управлінні ДСНС України у Харківській області зауважили, що пожежа тривала 3 доби. До її ліквідації залучили 10 одиниць техніки та 50 рятувальників ДСНС, 4 одиниці техніки та 7 саперів ДСНС, а також 10 лісівників з 5 одиницями техніки.

Нагадаємо

На Київщині понад добу триває гасіння пожежі на промисловому підприємстві, яка виникла внаслідок російського обстрілу. До її ліквідації залучили 249 осіб особового складу, 98 одиниць техніки та 4 пожежні потяги.

Володимир Омельченко

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Google обрав перші українські стартапи для фінансування

     • 12949 переглядiв

    МЕА очікує значний надлишок на ринках нафти до 2030 року

     • 18479 переглядiв

    Обстрілів з С-300 по Харківщині стало менше - Синєгубов

     • 31394 переглядiв