ukenru
na-kharkivschini-u-cholovika-viluchili-zbroyu-chasiv-drugoyi-svitovoyi-viyni

На Харківщині у чоловіка вилучили зброю часів Другої світової війни

 • 50319 переглядiв

КИЇВ. 27 січня. УНН. У Харківській області співробітники Красноградського відділу поліції вилучили у 61-річного жителя села Піщанка арсенал вогнепальної зброї та набої. Про це УНН повідомили у відділі комунікації ГУНП в області.

В рамках відкритого кримінального провадження за місцем проживання чоловіка працівниками поліції був проведений санкціонований обшук. В результаті поліцейські виявили та вилучили саморобну нарізну вогнепальну зброю, вогнепальну зброю у вигляді переробленого газового шумового пістолета "МЕ 9 mod PARA", автомати "ППШ" та "ППС" часів Другої світової війни, а також близько 40 набоїв до нарізної зброї різного калібру.

Речові докази направлені на експертизу.

Наразі поліцейські встановлюють, яким чином зброя потрапила до чоловіка, а також мету її зберігання.

За даним фактом слідчим Красноградського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 7 років.

Нагадаємо, на Київщині під час обшуків у чоловіка вилучили арсенал зброї, що складався з гранатомету, гранат, набоїв та вибухівки.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП