na-dodachu-do-nadanoyi-zbroyi-tsogo-tizhnya-v-nimechchini-rozpochnetsya-navchannya-ukrayinskikh-viyskovikh-milli

На додачу до наданої зброї: цього тижня в Німеччині розпочнеться навчання українських військових

 • 1325369 переглядiв

КИЇВ. 20 січня. УНН. Голова об'єднаного комітету начальників штабів США генерал Марк Міллі заявив, що цього тижня розпочнеться загальна підготовка українських військових у центрі навчання в Німеччині. За підсумками засідання у форматі “Рамштайн” він заявив, що це допоможе українській армії проводити маневрені операції, передає кореспондент УНН.

Цитата

“Цього тижня в Німеччині ми починаємо загальну підготовку на підтримку української армії. Це центр навчання і підготовка йде на додачу до того обладнання, яке надано. Воно допоможе чинити опір російській армії і перейти в контрнаступ, який допоможе звільнити українські території”, – заявив Міллі.

Деталі

За його словами, завдяки системі підготовки, яку забезпечують США і партнери, Україні вдасться підвищити свій тактичний потенціал, маневреність, вогневу міць і об'єднати всі зусилля, щоб провести маневрені операції.

Додамо

Раніше повідомлялося, що в Німеччині починаються розширені американські навчання для українських військ.

Зазначалося, що йдеться про "нові, розширені бойові навчання" українських військ, метою яких є повернення на поле бою батальйону чисельністю близько 500 військовослужбовців.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    ЄС все ще працює над 10-м раундом санкцій проти росії

     • 1262776 переглядiв