na-chernigivschini-kerivnik-pidpriyemstva-pidozryuyetsya-u-privlasnenni-ponad-5-mln-griven

На Чернігівщині керівник підприємства підозрюється у привласненні понад 5 млн гривень

 • 10511 переглядiв

КИЇВ. 7 липня. УНН. На Чернігівщині оголосили про підозру керівнику підприємства, який підозрюється у привласненні понад 5 млн гривень. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Національної поліції.

"Слідчі поліції встановили, що у 2018 році керівник одного із сільськогосподарських підприємств, який одночасно є депутатом районної ради, уклав договір купівлі-продажу сільськогосподарської продукції з підприємством з іноземними інвестиціями. Ті здійснили оплату за товар та перерахували на надані рахунки понад п’ять мільйонів гривень", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що після отримання передплати фігурант не виконав умови договору, зокрема він не перевіз сільськогосподарську продукцію для зберігання у чітко визначене сторонами місце. Натомість розвіз товар на три елеватори, які були розташовані у різних областях. Згодом зловмисник реалізував зібраний урожай не підприємству-покупцю, а іншим юридичним особам.

Нагадаємо, поліцейський на Харківщині постане перед судом за заволодіння близько 1,2 мільйона гривень шляхом шахрайства.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський повідомив НАЗК, що скоїв правопорушення

     • 25708 переглядiв

    ООС: бойовики 7 відкривали вогонь, поранено четверо бійців

     • 12904 переглядiв