ukenru
na-bukovini-zatrimali-nachalnika-viddilennya-politsiyi-za-khabar-ofitseru-viyskkomatu

На Буковині затримали начальника відділення поліції за хабар офіцеру військкомату

 • 27585 переглядiв

КИЇВ. 17 січня. УНН. У Чернівецькій області затримали начальника Глибоцького відділення поліції, який обіцяв військовозобов’язаному допомогти уникнути призову до Збройних сил України через хабар старшому офіцеру одного із військкоматів. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу ДБР.

"За попередньою інформацією, начальник Глибоцького відділення поліції Сторожинецького ВП ГУ Нацполіції в Чернівецькій області за 2000 доларів США обіцяв знайомому посприяти у визнанні його непридатним до військової служби. Отримавши неправомірну вигоду у гривневому еквіваленті, поліцейський передав їх старшому офіцеру відділу комплектування Новоселицького РВК (районний військовий комісаріат – ред.)", - йдеться у повідомленні.

Так, під час передачі коштів працівника поліції затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

"Слідчі ДБР готують затриманому повідомлення про підозру у наданні неправомірної вигоди службовій особі (ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України)", - зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, оперуповноваженого відділу кримінальної поліції Деснянського УП ГУНП у Києві затримали під час отримання хабаря.

Українські Національні Новини

Суспільство