na-bakhmutskomu-napryamku-rosiyani-namagayutsya-zakhopiti-bagatopoverkhivki-schob-znischiti-pozitsiyi-zsu

На Бахмутському напрямку росіяни намагаються захопити багатоповерхівки, щоб знищити позиції ЗСУ

 • 343054 переглядiв

КИЇВ. 2 травня. УНН. На Бахмутському напрямку російські окупанти намагаються захопити багатоповерхові будинки, щоб знищити позиції Сил оборони України. Про це заявила в ефірі національного телемарафону заступниця міністра оборони Ганна Маляр, передає УНН.

Цитата

“У Бахмуті тривають гарячі бої. Якщо дивитися на всю східну лінію фронту, то ворог концентрує основні зусилля у Бахмуті та Мар’їнці. Тобто, він намагається захопити саме ці два населених пункти. Відповідно, і ми повинні концентрувати там всі сили там для того, щоб зупинити ворога. Станом на зараз ворог намагається захопити багатоповерхові будинки та споруди, і для того, щоб знищити позиції наших ЗСУ. Вони намагаються витісняти наші війська. По-іншому вони там воювати не можуть та програють у вуличних боях, тому використовують тактику, яку перевіряли у Сирії", – зазначила заступниця міністра оборони.

Доповнення

Командувач Східного угруповання військ генерал-полковник Олександр Сирський повідомив, що вчергове приїхав до воїнів на Бахмутському напрямку і разом з командирами ухвалив низку необхідних рішень.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Уряд запускає процедуру корпоратизації "Енергоатому"

     • 629478 переглядiв

    Явна більшість австрійців проти вступу до НАТО - опитування

     • 448380 переглядiв

    В ГУР розповіли, як визволяли українців із Судану

     • 417336 переглядiв

    ДТП у Харкові: водій Lanos збив двох людей на переході

     • 594967 переглядiв