mzs-rf-vpershe-ofitsiyno-vidpovilo-na-kritiku-z-boku-prigozhina-isw

мзс рф вперше офіційно відповіло на критику з боку пригожина —  ISW

 • 1046797 переглядiв

КИЇВ. 11 квітня. УНН. міністерство закордонних справ рф напряму відреагувало на критику з боку власника ПВК "вагнер" євгена пригожина щодо головування росії в Раді Безпеки ООН. Це перша офіційна відповіддь російської державної установи на критику Пригожина, передає УНН з посиланням на Інститут вивчення війни.

Деталі

У ISW нагадали, що 7 квітня Пригожин розкритикував роботу мзс рф в Африці, заявивши, що російське зовнішньополітичне управління "абсолютно нічого не робить" і що сили вагнера стикаються з "величезними труднощами" при взаємодії з МЗС та іншими державними установами в регіоні.

9 квітня російське міністерство зовнішніх справ відреагувало на критику пригожина. Там заявили, що готові співпрацювати з російськими компаніями та підприємцями для просування російського бізнесу за кордоном, а також, що низка майбутніх заходів під час головування росії в Радбезі ООН буде присвячена африканським питанням, зазначається у звіті аналітиків.

"Згодом Пригожин дав відповідь МЗС, піддавши сумнівам здатність міністерства розв'язувати проблеми через РБ ООН, і опублікував список з 15 питань, які, на його думку, потребують термінового обговорення в РБ ООН, більшість з них стосуються підтримки дій Росії в Україні та Африці", - пояснили в ISW.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: рф може закликати до припинення вогню на Великдень 

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Вчителі Нідерландів хочуть заборонити телефони у школах

     • 773567 переглядiв

    Пошта США хоче підняти ціни марок на 5,4%

     • 777565 переглядiв

    У рф сталося сильне виверження вулкана на Камчатці

     • 1942020 переглядiв

    ЦНС: окупанти на ТОТ продовжують проводити "побутові чистки"

     • 582156 переглядiв

    Український фільм "Памфір" зібрав вже понад 9 мільйонів гривень

     • 1422778 переглядiв