ukenru
moz-naygirsha-situatsiya-iz-gotovnistyu-do-poslablennya-karantinu-na-bukovini-ta-na-khmelnichchini

МОЗ: найгірша ситуація із готовністю до послаблення карантину - на Буковині та на Хмельниччині

 • 12681 переглядiв

КИЇВ. 3 листопада. УНН. Станом на 3 листопада ситуація із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 не дозволяє послаблювати карантин у всіх областях України та у місті Києві. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Міністерства охорони здоров’я.

За даними МОЗ, до послаблення карантину не готові: Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Запорізька, Івано-Франківська, Київська, Кіровоградська, Луганська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Рівненська, Полтавська, Сумська, Тернопільська, Харківська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська, Чернівецька, Чернігівська області та місто Київ.

Серед них найбільший показник захворюваності на 100 тисяч населення: у Чернівецькій області – 533,5 (+), у Хмельницькій області – 454,8 (+), у Житомирській області – 445,5 (+).

Найнижчий показник захворюваності: у Кіровоградській області – 111,5 (-), у Дніпропетровській області 137,0 (+) і у Вінницькій області – 167,2 (+).

Як повідомлялося, в Україні на 8:30 3 листопада зафіксовано вже 411 тисяч випадків коронавірусної хвороби COVID-19, приріст випадків за добу - новий антирекорд у майже 9 тисяч.

Українські Національні Новини

Суспільство