minus-blizko-5-tisyach-shtupun-rozpoviv-pro-vtrati-voroga-na-avdiyivskomu-i-maryinskomu-napryamkakh

"Мінус" близько 5 тисяч: Штупун розповів про втрати ворога на Авдіївському і Мар'їнському напрямках

 • 97180 переглядiв

КИЇВ. 26 жовтня. УНН. Втрати особового складу російської армії на Авдіївському і Мар’їнському напрямках досягли близько 5 000 вбитими та пораненими з 10 жовтня. Також окупант втратив до 400 одиниць бронетехніки. Про це повідомив в ефірі телемарафону речник об'єднаного пресцентру сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун, передає УНН.

Цитата

«З 10 жовтня вже майже понад 5 000 на Авдіївському і Мар’їнському напрямках ворог втратив особового складу, - вбитими та пораненими. Також можна сказати, цифра доходить до 400 одиниць бронетехніки», - розповів Олександр Штупун.

Речник об'єднаного пресцентру додав, що окупанти намагаються підтягнути і перекинути певні резерви з інших напрямків. Але українські розвідники це все фіксують, і командування робить певні висновки.

Нагадаємо

Раніше УНН повідомляв, що в Криму військові рф були помічені за спробами сховати біля залізничних станцій зосередження своєї техніки. Ніби такий метод дає змогу окупантам уникнути великої концентрації техніки, і оперативно здійснювати транспортування в бік фронту.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Маріуполі активізувався рух російських військ - ЦНС

     • 133211 переглядiв

    У в.о. Сумського міського голови проводять обшуки – ЗМІ

     • 95837 переглядiв