minoboroni-cherez-sud-povernuli-nerukhomist-u-lvovi-na-ponad-24-mln-grn

Міноборони через суд повернули нерухомість у Львові на понад 24 млн грн

 • 11474 переглядiв

КИЇВ. 20 липня. УНН. Північний апеляційний господарський суд підтвердив право власності Міноборони на будівлі та споруди у Львові вартістю понад 24 млн грн. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Офісу Генпрокурора.

"Північний апеляційний господарський суд 15 липня 2020 року підтвердив право власності держави в особі Міністерства оборони України на будівлі та споруди загальною площею 11,9 тис. кв м вартістю понад 24 млн грн, розташовані у безпосередній близькості до Міжнародного аеропорту "Львів" імені Данила Галицького", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що вказане майно належить до основних фондів одного з державних підприємств Міноборони, основним напрямом діяльності якого є будівництво об’єктів нерухомості для державних потреб.

"Прокурором доведено, що відчуження відбулось за недійсним правочином, з порушенням визначеного законодавством порядку продажу державної власності, без згоди оборонного відомства", - додали в Офісі Генпрокурора.

Нагадаємо, ВРУ ухвалила за основу та в цілому проект постанови №3581 про звернення ВРУ до Кабміну щодо необхідності збереження унікального ландшафтно-архітектурного комплексу "Садиба Даховських" та створення на його базі державного ландшафтно-паркового музею Історії Українського Війська.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У Києві загорілась недобудова на Подолі

     • 25789 переглядiв

    Судитимуть чоловіка, який у Києві стріляв у поліцейського

     • 9922 переглядiв

    Суд знову переніс розгляд справи Штепи

     • 11895 переглядiв

    У столичному кафе стався вибух

     • 11216 переглядiв

    Ексголова Держрезерву оскаржує своє звільнення в ОАСКу

     • 8650 переглядiв