ukenru
ministerstvo-oboroni-velikobritaniyi-stverdzhuye-scho-rosiya-vdayetsya-do-staroyi-zbroyi-yaka-mozhe-prizvesti-do-zhertv-sered-mirnogo-naselennya

Міністерство оборони Великобританії стверджує, що Росія вдається до старої зброї, яка може призвести до жертв серед мирного населення

 • 203421 переглядiв

КИЇВ. 17 березня. УНН. Росія вдається до використання старішої, менш точної зброї, яка є менш ефективною у військовому відношенні та з більшою ймовірністю призведе до втрат серед цивільного населення, згідно з останнім оновленням розвідувальної інформації Міністерства оборони Великобританії в четвер. Про це повідомляє УНН з посиланням на CNN.

Деталі

Через затримки в "досягненні своїх цілей і неспроможність контролювати повітряний простір України", міністерство заявило, що росія, ймовірно, "витратила набагато більше озброєння повітряного запуску, ніж планувалося спочатку", що змусило їх вдатися до зброї, яка є менш ефективною у військовому відношенні.

Цитата

"Зброя протистояння з повітряного запуску — це боєприпаси, випущені з повітряних суден, які знаходяться не на близькій відстані від цілі", - йдеться у повідомленні.

Стрільба на відстані дозволяє доставити зброю, мінімізуючи можливу шкоду для екіпажу від удару у відповідь.

Нагадаємо

Джонсон: Путін повинен зрозуміти, що він не може досягти успіху.

Українські Національні Новини

Новини Світу