ukenru
mikolayiv-vorog-obstrilyuye-pozitsiyi-iz-pivnichnogo-ta-pivnichno-skhidnogo-napryamku-ye-zmini-u-bik-ukrayini

Миколаїв: ворог обстрілює позиції із Північного та Північно-Східного напрямку

 • 211492 переглядiв

КИЇВ. 9 березня. УНН. Російські окупанти обстрілюють позиції Збройних сил України у Миколаївській області з Північного та Північно-Східного спрямування. Про це розповів голова Миколаївської ОДА Віталій Кім у відеозверненні, пише УНН.

Цитата

"Обстрілюють наші позиції з Північного та Північно-Східного напрямку, є загиблі серед хлопців, тому ми чекаємо на щось. Давайте так: ворог теж не дрімає, дивиться, стежить за нашими переміщеннями і намагається протидіяти цьому різними вкиданнями. Я вас прошу – не реагуйте", - повідомив Кім.

Деталі

Голова Миколаївської ОДА також звернувся до волонтерів – висловив подяку за їхню роботу та закликав "не собачитися між собою".

"Щодо військових дій – чув, у Харкові відбили населений пункт. Не можу сказати, що ми маємо. Театр військових дій розвивається і розвивається в наш бік. Знаємо, що у ворога погано з постачанням, є чутки, що зняли з Одеси якихось десантників і намагаються переносити сюди до нас", - розповів він.

Раніше

Як писав УНН, раніше у Миколаєві вивезли із житлових секторів 14 боєприпасів, серед яких 3 фугасні авіабомби (ФАБ-250), касетні бойові елементи, артснаряди, мінометні міни.

Українські Національні Новини

Політика