matir-zaareshtovano-za-vbyvstvo-10-richnoi-donky-u-kryvomu-rozi

Матір заарештовано за вбивство 10-річної доньки у Кривому Розі

 • 18255 переглядiв

Мати з Кривого Рогу, Україна, вбила свою 10-річну доньку під час сварки, сховала тіло у валізі, наповненій бетоном, і тепер їй загрожує довічне ув'язнення за це вбивство.

За вбивство 10-річної дівчинки у Кривому Розі поліцейські затримали її матір. Про це повідомляє Національна поліція України, передає УНН.

Деталі

Поліцейські та волонтери протягом двох днів розшукували зниклу безвісти 10-річну дівчинку. Однак слідство виявило, що її матір приховує жахливий злочин. Жінку затримано та поміщено до ізолятору тимчасового тримання. Їй оголошено про підозру у вбивстві, що загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Правоохоронцям вдалося розкрити цей злочин, незважаючи на спроби жінки заплутати слідство. В ході розслідування було встановлено, що дівчинка стала жертвою злочину, а до її вбивства причетна рідна матір. 15 червня під час сварки жінка вбила власну доньку.

Щоб приховати сліди злочину, мати поклала тіло дитини у валізу, вивезла його на дачу, перенесла до погребу та залила бетоном. 22 червня поліцейські знайшли тіло дівчинки.

Зараз жінка перебуває під вартою, і слідство триває. Їй загрожує серйозне покарання за вбивство власної дитини.

Силоміць затягнув 9-річну дівчинку на сусідський город та зґвалтував: в Одеській області затримали 25-річного чоловіка19.06.24, 16:07

Популярні

Новини по темі

У Харкові прогриміли вибухи

 • 24448 переглядiв