masshtabna-pozhezha-u-rosiiskomu-ndi-de-vyrobliaiut-radiokomponenty-kilkist-zhertv-zrosla-do-8

Масштабна пожежа у російському НДІ, де виробляють радіокомпоненти: кількість жертв зросла до 8

 • 19532 переглядiв

Вісім людей загинули і двоє пожежників отруїлися чадним газом в результаті масштабної пожежі на території російського науково-дослідного інституту "Платан" під москвою, де виробляються радіодеталі.

У результаті пожежі на російському НДІ "Платан" кількість жертв зросла до восьми, передає УНН із посиланням Telegarm-канал 112.

"Число загиблих під час пожежі в НДІ "Платан" у підмосков'ї, попередньо, зросло до 8 осіб", - йдеться у повідомленні.

Деталі

Крім того, за даними 112, двоє пожежників отруїлися чадним газом у палаючій будівлі у підмосковному Фрязіні. За інформацією Telegram-каналу, одного з них госпіталізували. Усередині обрушилися конструкції. Горять п'ятий, шостий, сьомий та восьмий поверхи – є ризик обвалення покрівлі.

На місце вилетів другий рятувальний гелікоптер Ка-32 московського авіаційного центру. 

Пожежа у російському НДІ, де виробляють радіокомпоненти, стає все масштабнішою: відомо про двох загиблих і чотирьох поранених24.06.24, 16:59

Крім того, стало відомо, що причина вибуху в будівлі в підмосковному Фрязіні — газовий балон. Там палахкотять уже 4,5 тисячі квадратних метрів.

"Постраждали троє людей, усі отруїлися чадним газом. Одного госпіталізували до лікарні... Лікарі оцінюють його стан як тяжкий. Двоє – пожежники – відмовилися від медичної допомоги. Усі верхні поверхи заволокло чорним димом", - йдеться у повідомленні.

Додамо

Підмосковний ск завів кримінальну справу за статтею "Заподіяння смерті через необережність". За даними слідства, у пожежі загинули двоє людей.

Нагадаємо

Під москвою сталась пожежа на території НДІ "Платан", який займається виробництвом електронних деталей та радіокомпонентів. Горить одна з будівель, люди вибивають вікна, щоб не задихнутися.

Антоніна Туманова

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні на водоймах за тиждень загинуло 38 людей

     • 16572 переглядiв

    На МКС скасували вихід двох астронавтів у відкритий космос

     • 20417 переглядiв