masove-otruiennia-stalosia-na-odeshchyni-pislia-vidviduvannia-kafe-do-likarni-potrapylo-9-liudei-z-nykh-8-ditei

Масове отруєння сталося на Одещині: після відвідування кафе до лікарні потрапило 9 людей, з них 8 дітей

 • 18208 переглядiв

У місті Рені Одеської області дев'ять осіб, у тому числі восьмеро дітей, потрапили до лікарні з харчовим отруєнням після вживання їжі в одному з місцевих кафе, поліція з'ясовує обставини події.

Масове харчове отруєння сталося в Рені в Одеській області після вживання їжі в одному з кафе міста, до районної лікарні потрапило дев'ятеро містян, восьмеро з яких – діти, поліцейські розслідують обставини, повідомили у середу в ГУНП в області, пише УНН.

Деталі

Про подію на початку цього тижня правоохоронцям повідомили медики. "До них протягом дня з ознаками харчового отруєння поступили шестеро дітей віком від 7-ми до 13-ти років та 38-річна мати з двома дітьми 10-ти та 12-ти років. Лікарі надали їм допомогу та відпустили додому на амбулаторне лікування", - зазначили у поліції.

Під час проведення перевірки ми встановили, що усі пацієнти вживали їжу в одному і тому ж кафе міста, після чого їм стало зле і вони звернулися до медичного закладу. У межах розпочатого провадження призначено низку експертиз

- розповів начальник відділення поліції №2 Ізмаїльського районного відділу поліції Микола Піщанський.

З його слів, відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 325 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням. Встановлюються всі обставини події.

В Одеській області п'ятирічна дитина опинилась у лікарні з алкогольним отруєнням02.01.24, 22:28

Юлія Шрамко

Здоров'я

    Популярні

    Новини по темі