maryinku-shturmuyut-kadirivski-pidrozdili-akhmat

Мар’їнку штурмують кадирівські підрозділи "Ахмат"

 • 1129976 переглядiв

КИЇВ. 1 червня. УНН. Упродовж 31 травня в районі Мар’їнки, де штурм здійснюють кадирівські підрозділи "Ахмат", відбулося чотири боєзіткнення. Про це повідомив речник об'єднаного пресцентру сил оборони Таврійського напрямку Валерій Шершень в ефірі всеукраїнського телемарафону, пише УНН.

Загалом на Таврійському напрямку ворог 13 разів атакував українські позиції.

Цитата

“Минулої ночі в Мар’їнці відбулося чотири бойових зіткнення. Тут проводять штурми на тепер чеченські підрозділи "Ахмат". Також традиційно ворог щодоби завдає авіаудару по місту Авдіївка", - заявив речник.

За його словами, у ніч на 1 червня армія рф здійснила авіаудар по місту Оріхів, а на Запоріжжі загалом обстріляла 20 населених пунктів.

Додамо

"За минулу добу в зоні відповідальності на Запоріжжі було зафіксовано понад 90 обстрілів, а на Донеччині – 249 обстрілів. Підрозділи ракетних військ і артилерії оборони Таврійського напрямку протягом доби виконали 832 вогневих завдання", - зазначив Шершень.

За добу Сили оборони на Таврійському напрямку вбили та поранили 191 окупанта. Також знищено та пошкоджено шість одиниць ворожого озброєння та військової техніки.

Нагадаємо

За даними Генштабу, втрати російських окупантів з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну сягнули вже близько 208 370 осіб, 3804 танків та сотень одиниць військової техніки.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Мар’їнку штурмують кадирівські підрозділи "Ахмат"

     • 1129976 переглядiв

    Окупанти здійснили 15 обстрілів прикордоння Сумщини

     • 278135 переглядiв