marta-kostiuk-vybula-z-us-open-2024-prohravshy-emmi-navarro

Марта Костюк вибула з US Open-2024, програвши Еммі Наварро

 • 11106 переглядiв

Українська тенісистка Марта Костюк завершила виступ на US Open-2024, поступившись американці Еммі Наварро у трьох сетах. Костюк повторила свій найкращий результат на турнірі, дійшовши до третього кола.

Перша ракетка України Марта Костюк завершила свою участь на US Open-2024, програвши у трьох сетах 13-й сіяній турніру, американці Еммі Наварро. Незважаючи на вражаючу боротьбу та камбек після поразки у першому сеті, українська тенісистка не змогла здолати суперницю, передає УНН.

Деталі

На шляху до 1/16 фіналу Костюк продемонструвала чудову гру, впевнено обігравши американку Маккартні Кессер у першому раунді та британку Гаррієт Дарт у другому. Таким чином, вона повторила свій найкращий результат на US Open — вихід до третього кола, як і у 2020 році.

Емма Наварро, наступна суперниця Костюк, мала сильний сезон, вигравши турнір у Хобарті та дійшовши до чвертьфіналу Вімблдону, що дозволило їй піднятися на 12-те місце світового рейтингу.

Попри поразку, Марта Костюк продовжує демонструвати високий рівень гри, і вболівальники з нетерпінням чекають її нових досягнень у наступних турнірах.

Еліна Світоліна впевнено виходить до третього кола US Open29.08.24, 05:21

Лілія Подоляк

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    Марта Костюк вибула з US Open-2024, програвши Еммі Наварро

     • 11106 переглядiв

    МКС: Монголія зобов'язана заарештувати Путіна під час візиту

     • 19339 переглядiв

    Klavdia Petrivna вперше показала обличчя на сольному концерті

     • 13775 переглядiв

    Росія здійснила 262 обстріли Сумщини за добу, є поранений

     • 26913 переглядiв