lytva-peredala-ukraini-cherhovyi-paket-viiskovoi-dopomohy

Литва передала Україні черговий пакет військової допомоги

 • 39646 переглядiв

15 серпня Литва надіслала Україні чергову партію військової допомоги, що включає навантажувачі, причепи та розкладні ліжка. Загалом Литва надала Україні допомогу на понад 641 млн євро.

У четвер, 15 серпня, в Україну надійшла військова допомога від Литви: ЗСУ отримали навантажувачі, причепи та розкладні ліжка. Про це заявили у Міністерстві оборони Литви, передає УНН.

Деталі

Литва продовжує надавати безперервну військову допомогу Україні. 15 серпня до охопленої війною країни прибули навантажувачі, причепи та розкладні ліжка для української армії

- наголошують у литовському міністерстві. 

У цьому пакеті Силам оборони передали навантажувачі, причепи та розкладачки.

Системи ППО, танки та артилерія: яку допомогу ФРН планує передати Україні 15.08.24, 17:24

Загалом цього місяця Литва планує передати ЗСУ  14 одиниць бронетранспортерів М113, пускові комплекси ППО малої дальності з ракетами, системи боротьби з безпілотниками, індивідуальні засоби боротьби з безпілотниками, всюдиходи з запчастинами та боєприпаси.

Загалом, від початку повномасштабного вторгнення Литва надала Україні військову допомогу на суму понад 641 млн євро, а загальна підтримка перевищила 1 мільярд євро

- додають у відомстві. 

Нагадаємо

Координатор зі стратегічних комунікацій Ради національної безпеки у Білому домі Джон Кірбі заявив, що США найближчими днями нададуть Україні додаткові пакети безпекової допомоги.

Популярні

Новини по темі