likar-dlya-sela-medmobil-zavitav-na-cherkaschinu-1

"Лікар для села": медмобіль завітав на Черкащину

 • 244047 переглядiв

КИЇВ. 14 вересня. УНН. В Україні за сприяння та підтримки благодійного фонду «МХП-Громаді» триває медичний проєкт «Лікар для села». Цього тижня безкоштовний медичний огляд можуть пройти жителі Черкащини, передає УНН із посиланням на пресслужбу «МХП-Урожай»

Деталі

Так, цього тижня мобільна бригада працює на Корсунщині та Городищині.

Серед першочергових медичних послуг – первинне обстеження терапевта, перевірка рівня цукру, консультації офтальмолога та УЗД-діагностика, яку проводять на сучасному медичному обладнанні.

«Турбота про своє здоров’я не має бути проблемою, турбота про своє здоров’я повинна бути способом життя. Тому проєкт «Лікар для села» є ефективною та економічно доцільною стратегією для формування звички піклуватися про своє здоров’я», - переконаний менеджер регіональний із соціальних проєктів Фонду Микола Єфремцев.

Зазначимо, що проєкт «Лікар для села» запустив благодійний фонд «МХП-Громаді», завдяки підтримці міжнародних партнерів MOAS, RMH Latvija, благодійного фонду Оксани Дмитрієвої.

Медмобіль їздить по невеликих населених пунктах України, допомагаючи усім охочим отримати необхідну медичну допомогу.

Довідка

"МХП-Громаді" – український благодійний фонд, який почав свою діяльність 2015 року. Його головна місія – комплексний розвиток громад. Географія діяльності налічує 12 областей України: понад 700 містечок і сіл.

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Фонд системно підтримує людей, які перебувають у регіонах бойових дій, українських захисників та рятувальників, громади, лікарні та пологові будинки, благодійні установи, які дбають про дітей-сиріт та літніх людей, а також людей, які через війну залишилися без дому та засобів для існування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Час діяти, Україно!": у Черкаській обллікарні запрацювала навчальна платформа для медичних та фармацевтичних працівників

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    "Лікар для села": медмобіль завітав на Черкащину

     • 244047 переглядiв

    За добу до України прибуло понад 8,5 тис. паломників-хасидів

     • 248679 переглядiв

    Україна повернула з лівобережжя Херсонщини 11 дітей - ОВА

     • 173967 переглядiв