kuleba-zaprosiv-cheskiy-uryad-i-kompaniyi-na-forum-oboronnikh-industriy-v-ukrayini

Кулеба запросив чеський уряд і компанії на Форум оборонних індустрій в Україні

 • 500301 переглядiв

КИЇВ. 28 серпня. УНН. Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба зустрівся з радником з питань національної безпеки Чехії Томашем Пояром та запросив чеський уряд і компанії на перший в Україні Форум оборонної промисловості цієї осені, передає УНН.

Цитата

«Я зустрівся з радником з питань національної безпеки Чехії Томашем Пояром для поглиблених переговорів щодо подальшого розвитку нашої оборонної співпраці. Я також запросив чеський уряд і компанії на перший в Україні Форум оборонної промисловості цієї осені», - написав Кулеба в Х.

I met with Czech National Security Adviser Tomáš Pojar for in-depth talks on further developing our defense cooperation. I also invited the Czech government and companies to Ukraine’s first Defense Industries Forum this fall. pic.twitter.com/gHKFPj0W8z

— Dmytro Kuleba (@DmytroKuleba) August 28, 2023

Додамо

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, який цього тижня здійснює візити до Чехії, Франції, та Іспанії, уже зустрівся з чеським колегою Яном Ліпавським.

Восени 2023 року в Україні відбудеться масштабний Форум оборонних індустрій, де український оборонно-промисловий комплекс покаже свої досягнення.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні 32 медзаклади обладнані сонячними панелями - МОЗ

     • 626212 переглядiв

    Кулеба почав європейське турне: зустрівся з головою МЗС Чехії

     • 539705 переглядiв

    Фабрикував справи проти українців: СБУ затримала колаборанта

     • 532084 переглядiв

    Спека у Києві за добу встановила відразу три рекорди

     • 2347786 переглядiв