kuleba-rishennya-rozirvati-dipvidnosini-z-rosiyeyu-ye-svoyechasnim-produmanim-i-vidpovidaye-interesam-ukrayini

Кулеба: рішення розірвати дипвідносини з Росією є своєчасним, продуманим і відповідає інтересам України

 • 104555 переглядiв

КИЇВ. 22 лютого. УНН. Рішення про розірвання дипломатичних відносини з Росією є своєчасним, продуманим і відповідає інтересам України. Про це сказав міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба під час брифінгу в Вашингтоні, передає кореспондент УНН.

Цитата

“Дійсно сьогодні вночі я підписав подання на президента України з пропозицією розірвати дипломатичні відносини з Російською Федерацією. Я вважаю і завжди вважав, що це потрібно було робити ще в 2014 році. Нажаль тоді таке рішення не було ухвалено, але зараз ми проаналізували всі можливі наслідки і сценарії розвитку подій у разі ухвалення такого рішення і дійшли висновку, що таке рішення є своєчасним, продуманим і відповідає інтересам України”, - сказав Кулеба.

Деталі

Зі слів міністра, розірвання дипвідносин з Росією відбудеться у такий спосіб – президент ухвалить відповідне рішення і МЗС одразу вийде з офіційною позицією.

Раніше

Президент України Володимир Зеленський сьогодні повідомив, що розгляне запит Міністерства закордонних справ щодо розриву дипломатичних відносин між Україною і Російською Федерацією.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі