kuleba-pro-kurs-grivni-do-rublya-skoro-ukrayintsi-zhitimut-vdvichi-zamozhnishe-za-rosiyan

Кулеба про курс гривні до рубля: скоро українці житимуть вдвічі заможніше за росіян

 • 141181 переглядiв

КИЇВ. 14 березня. УНН. З огляду на курс гривні до рубля вже незабаром українці житимуть в два рази заможніше за росіян. Про це повідомив на брифінгу у понеділок міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, пише УНН.

Цитата

"Внаслідок російського економічного краху курс гривні до рубля змінився в 1,5 рази. Знецінення рубля призвело до того, що середня зарплата в Росії зараз складає орієнтовно 350 доларів на місяць. Колирубль досягне позначки в 200 за долар, вона складатиме 270 доларів на місяц. Водночас середня зарплата в Україні сьогодні – орієнтовно 500 доларів на місяць і гривня не демонструє ознак радикального падіння. Таким чином, вже невдовзі українці житимуть в два рази заможніше за росіян", - заявив Кулеба.

Деталі

За словами Кулеби, кожен наступний день цієї війни проти України робить росіян ще біднішими. Все це – наслідки катастрофічного, безглуздого рішення Путіна напасти на Україну. 

Раніше

Минулого тижня президент США Джо Байден розповів американцям про наслідки санкцій, якими Сполучені Штати продовжують бити по російській економіці. З його слів, один рубль зараз коштує менше, ніж один американський пенні.

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    Ізраїль не буде шляхом для обходу санкцій проти Росії - МЗС

     • 78968 переглядiв