kuleba-obgovoriv-podalshe-postachannya-atacms-z-blinkenom

Кулеба обговорив подальше постачання ATACMS з Блінкеном

 • 199507 переглядiв

КИЇВ. 1 листопада. УНН. Голова МЗС України Дмитро Кулеба провів розмову з Держсекретарем США Ентоні Блінкеном, у якій висловив вдячність за надання ATACMS та наголосив на важливості їх подальшого постачання. Про це йдеться у заяві Кулеби на Х, пише УНН.

Цитата 

“Я говорив з Ентоні Блінкеном після слухань у Сенатському комітеті з асигнувань. Я висловив вдячність Сполученим Штатам за незмінну лідерську роль у підтримці України та інших демократичних союзників у протидії агресії та терору”, - йдеться у повідомленні. 

Дипломати після змістовного візиту Спеціального представника Прітцкера в Україну обговорили подальші зусилля з відновлення. 

Кулеба додав: “Я подякував США за їх вирішальну військову допомогу, зокрема дуже ефективні ATACMS, і наголосив на важливості їх продовження постачання”.

Також він з Блінкеном обговорив прогрес, досягнутий на нещодавній зустрічі “Формули миру” на Мальті, і домовився продовжувати співпрацю для досягнення справедливого та міцного миру в Україні.

I spoke with @SecBlinken following his Senate Appropriations Committee hearings. I expressed appreciation for the U.S. continued leadership in supporting Ukraine and other democratic allies in countering aggression and terror.

Following Special Representative Pritzker's…

— Dmytro Kuleba (@DmytroKuleba) October 31, 2023

Нагадаємо

Очільник МЗС України Дмитро Кулеба зідзвонився із головою дипломатії Евросоюзу Жозепом Боррелем.



Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Кулеба обговорив подальше постачання ATACMS з Блінкеном

     • 199507 переглядiв

    Норвегія хоче модернізувати NASAMS

     • 71926 переглядiв