krymski-partyzany-zdaly-koordynaty-viiskovoho-zavodu-rf

Кримські партизани здали координати військового заводу рф

 • 42144 переглядiв

Кримські партизани розкрили координати російського військового заводу, що виробляє запчастини для бойових машин, закликавши українські війська завдати по ньому удару в помсту за загибель мирних жителів.

Кримські партизани "злили" в Мережу координати чергового військового заводу рф.  Про це вони повідомили у своєму телеграм-каналі, передає УНН.

"АТЕШ" не перестає вести розвідку об'єктів, за допомогою яких окупанти можуть зберегти свою боєздатність. Ми рекомендуємо Силам Оборони України завдати удару по зазначеному заводу. Обстріл українських міст і загибель мирних жителів мають бути помстилися!

- написали "АТЕШ".

Деталі

Партизани також вказали і координати військового об'єкта рф: 55.911153, 37.765389

Зокрема йдеться про виробництво на Митищинському машинобудівному заводі. В "АТЕШ" зазначили, що АТ "ММЗ" виробляє сімейство швидкохідних гусеничних машин, призначених для монтажу спецтехніки, а у воєнний час, додатково створює різні види запчастин для бойової техніки.

За даними партизанів, з 19 травня 2023 року через напад Росії на Україну підприємство потрапило під блокуючі санкції США через зв'язок з активізацією зусиль Росії з розроблення зброї та пов'язаних із нею систем.

Партизаны Атеш проникли на завод авиационной и ракетной техники в России03.01.2024, 06:39

Нагадаємо

Раніше партизани АТЕШ виявили у Криму російський радар "Небо-М", який має вирішальне значення для виявлення цілей на висоті.

Тетяна Салганік

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Як працює шведський "Archer" на Донеччині

     • 35557 переглядiв