korysnyi-idiot-v-ssha-takera-karlsona-piddano-krytytsi-za-video-u-rosiiskomu-produktovomu-mahazyni

"Корисний ідіот": в США Такера Карлсона піддано критиці за відео у російському продуктовому магазині

 • 27243 переглядiв

Сенатор Том Тілліс розкритикував Такера Карлсона за вихваляння низьких цін на продукти в росії у відео, заявивши, що Карлсон був "корисним ідіотом" для поширення кремлівської пропаганди.

Американський сенатор, представник республіканської партії Том Тілліс, засудив відеорепортажі Такера Карлсона з рф, зокрема, щодо того, як американський медійник хвалився покупками в московському продуктовому магазині. Тілліс зазначив, що в радянському союзі був термін для таких, як Такер: "корисні ідіоти".

Про це повідомляє УНН із посиланням на сторінку Тілліса у мережі X.

Контекст

Під час скандальної поїздки до Москви, щоб взяти інтерв'ю у президента росії володимира путіна, Карлсон зняв коротке відео в одному з російських продуктових магазинів, де він хвалив ціни та якість продуктів. Пройшовши магазин і виділивши продукти, Карлсон виявив, що щотижневий магазин із подібними продуктами в США коштував би приблизно на 300 доларів дорожче.

Тоді ви починаєте розуміти, що ідеологія, можливо, не має такого значення, як ви думали

- сказав він.

Сенатор Том Тілліс (R-NC) розкритикував відео Карлсона в соціальних мережах, звинувативши колишнього ведучого Fox News у тому, що він "корисний ідіот".

Ах, так, росія набагато краща за США з усіма тими дешевими продуктами та розкішними станціями метро!" він написав. "Ради мали термін для таких людей, як Такер: корисні ідіоти

– ідеться у його дописі.

Нагадаємо

Інтерв'ю російського президента путіна американському журналісту Такеру Карлсону вийшло 9 лютого.

Інтерв’ю американського журналіста Такера Карлсона з російським диктатором володимиром путіним було розкритиковане українським центром за поширення пропаганди та дезінформації замість об'єктивної журналістики.

У росії заявили про смерть Навального 16.02.24, 13:37

Популярні

Новини по темі

У Повітряних силах попереджають про балістику на Сумщині

 • 22961 переглядiв

У росії заявили про смерть Навального

 • 23906 переглядiв